Festival Polička Jazz

sobota - 16.04.2011 ( 15. ročník )

19.30 - Tylův dům Polička

< zpět | fotogalerie >

Face of the Bass (CZ)
http://www.jaromirhonzak.com
Jaromír Honzák - kontrabas, Michal Nejtek - klávesy, sampler, Marcel Bárta - soprán saxofon, basklarinet, Roman Vícha - bicí
Jaromír Honzák je jeden z nejlepších českých kontrabasistů, absolvent prestižní Berklee College of Music, nositel třech cen Akademie populární hudby v kategorii Jazz & Blues, skladatel a vyhledávaný jazzový hráč. V Poličce představí úspěšný hudební projekt Face of the Bass, ve kterém vystupuje společně s trojicí předních muzikantů české jazzové scény.
 

Robert Balzar Trio & Dan Bárta (CZ)
http://www.robertbalzar.cz
http://www.danbarta.cz
Dan Bárta - zpěv, Robert Balzar - kontrabas, Stanislav Mácha - piano, Jiří Slavíček - bicí
Robert Balzar Trio - kapela, která vznikla v roce 1996 a v roce 2000 vystoupila na 1. Jazzovém setkání v Poličce, patří nepochybně k tomu nejlepšímu v našem jazzu. Vedle vlastní tvorby spolupracuje s řadou velkých hudebních osobností, slaví úspěchy na našich i zahraničních podiích, každé její nové album je událostí na jazzové scéně, je nositelem řady významných hudebních cen. Od roku 2000 pravidelně vystupuje se zpěvákem Danem Bártou. Tato výjimečná osobnost české populární hudby, držitel řady cen Akademie populární hudby a mnoha dalších prestižních ocenění, je přirozeným idolem mnoha posluchačů a zároveň zpěvákem vysoce respektovaným hudebními kritiky. Dan Bárta i Trio Roberta Balzara se do Poličky opakovaně vracejí a jejich vystoupení patří vždy k tomu nejlepšímu, co mohou příznivci kvalitní hudby u nás slyšet. 

JUICY FREAK (CZ)
http://bandzone.cz/juicyfreak
Annamária D'Almeida - zpěv, Vít Votruba - tenorsax, zpěv, Tomáš Feuerstein - kytara, zpěv, Petr Brzák - baskytara, Martin Meheš - bicí, Filip Zangi - perkuse, Daniel Randáček - trubka, Tomáš Novotný – alt saxofon, Milan Bouda - trombón
Groove -funková formace z Prahy vznikla v roce 2005, kdy se utvořilo jádro kapely, v němž se spojily funk, soul, acid jazz a blues.
Repertoár JUICY FREAK je sestaven z vlastních skladeb, stylově čerpajících zejména z funku 70. let, které dokáží naživo předvést s energií sobě vlastní. Za dobu své existence mají za sebou řadu velmi úspěšných vystoupení v klubech i na velkých festivalech, jejich koncerty jsou nabity entuziasmem a schopností oslovit publikum.

 

webhosting Coma s.r.o | jste náš návštěvník